top of page
 
Retour en Verzenden

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld en u woont in de Gemeente Aa en Hunze dan is jouw product dezelfde dag in huis. Wanneer een bestelling in het weekend wordt geplaatst zal deze op maandag verwerkt worden en geleverd of verstuurd.

Verzendkosten
Pakketpost
In NL / BE/ DE €6,95

Levertijd 2-4 werkdagen voor Nederland, België en Duitsland. Het is mogelijk om je pakket op te halen bij een PostNL ophaalpunt. Buitenlandse zendingen binnen Europa hebben een gemiddelde levertijd van 3 tot 5 werkdagen.

Verzending
Studio-Lijn verstuurt jouw bestelling met PostNL. Je ontvangt direct na verzending een Track & Trace-code per email, zodat je jouw bestelling kunt volgen. Mocht je tijdens de bezorging niet thuis zijn, dan zal de bezorger het pakket de volgende dag nogmaals proberen aan te bieden. Mislukt ook de tweede poging, dan zorgt de bezorger ervoor dat het pakket wordt afgeleverd bij een afhaallocatie in de buurt.
Ook kan het voorkomen dat de bezorger het pakket bij de buren aflevert. In beide gevallen zal de bezorger in de brievenbus een briefje achterlaten met informatie.

Wanneer het pakket binnen twee weken niet is opgehaald bij de afhaallocatie, zal het pakket naar ons teruggestuurd worden. Wij nemen dan contact met je op over de verdere verwerking van de bestelling.

Hoe stuur ik het product terug?
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit kan door een mail te sturen naar: info@studio-lijn.nl

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product te retourneren.

De retourkosten zijn voor eigen rekening, dit is ongeveer €6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de gewenste vervoerder. Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. De producten moeten daarnaast onbeschadigd, schoon en ongewassen zijn.

Retouradres:

Studio-Lijn
Oude Groningerweg 11
9461 BP Gieten

 

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen. Bij het retourneren van de bestelling restitueren wij het gehele bedrag van de order, buiten de verzendkosten om.
Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betaalwijze als waarmee jij je bestelling hebt betaald. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Je bent alleen aansprakelijk voor een waardevermindering wanneer artikelen niet in de originele staat en verpakking bij ons aankomen.

Klachten

Heb je een klacht? Dat vinden we heel vervelend en we zullen er dan ook alles aan doen om de klacht serieus te nemen en daar waar op te lossen. We raden je aan om klachten over onze service of producten bij ons kenbaar te maken via …….

Je krijgt van ons binnen 2 dagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie.

bottom of page