top of page

‘Of het nu gaat om voeding, verzorging, kunst of decoratie, ik hou van mooie eerlijke producten'.

 

Samen met mijn gezin woon ik alweer 20 jaar in het mooie Gieten, gemeente Aa en Hunze, Drenthe. Hier heb ik 18 jaar gewerkt als diëtiste en leefstijlcoach in mijn eenmanszaak Studio-Lijn, Adviesbureau Voor Voeding. Een mooie ervaring en veel verschillende mensen leren kennen. In januari 2024 ben ik naast mijn praktijk gestart met een webshop. Heerlijk creatief bezig zijn met het ontwerpen van een website en bedenken wat ga ik verkopen.

 

Ik kijk naar kleine bijzondere bedrijven, het liefst gevestigd in Nederland. Vanuit mijn professie kijk ik uiteraard naar voedingsproducten. Het liefst plantaardig en duurzaam gefabriceerd. Via een klant kwam ik bij Orangefit terecht. Een mooi eerlijk plantaardig product en ideaal om vanaf je 50tigste jaar aan de benodigde eiwitten te komen zonder dat je hiervoor iets wat niet lekker smaakt in moet nemen. Dit product is heel goed te doen en momenteel gebruik ik zelf de Collageen Booster en de Clear. Veel ouderen maar tegenwoordig ook jongeren hebben een beperkte inname van eiwitten en na de Corona periode is het belang van voldoende inname van eiwitten maar weer eens duidelijk geworden. Voor een persoonlijk advies kun je bij mij terecht en samen kan ik kijken of je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Dit kan eventueel bepaald worden met een impedantiemeting (meting om je lichaamssamenstelling te bepalen).

 

Mijn goede vriendin Renate schildert en op mijn verjaardag kreeg ik van haar een mooie met de hand beschilderede vaas. Veel positieve reacties hierop gekregen en langzamerhand begon ik in mijn hoofd een idee te krijgen om een webshop te beginnen.

 

Per ongeluk zag ik Azur, natural soap en bodycare, gemaakt in Groningen en ontwikkeld door een moleculair biologe. Haar tekst ‘dat in reguliere verzorgingsproducten ontzettend veel onnodige chemicaliën zitten, die niet alleen slecht zijn voor ons milieu maar ook voor onze huid. Daar komt bij dat vrijwel alles in plastic verpakt is’, sprak mij aan en ik was direct geïnteresseerd.

 

Bestelde producten breng ik persoonlijk langs, mits u in de Gemeente Aa en Hunze woont. Zo wordt de webshop toch iets persoonlijker. Een voordeel is dat de verzendkosten komen te vervallen en bij herhaal bestellingen geef ik een leuke korting. Kijk rustig rond in mijn webshop studio-lijn en wie weet kom ik langs.

 

Elles Roorda

ondernemer, diëtiste en leefstijlcoach

bottom of page